Ons centrum staat erom bekend dat het een plek is om even helemaal tot rust te komen. Zo’n beetje de gehele maatschappij is erop gericht om de hele dag in actie te zijn met een overload aan prikkels. In ons centrum is ruimte voor rust en ontspanning. Om alles weer los te laten en te ontladen van de prikkels van de dag. De actie is niet beter dan de rust en de rust is niet beter dan de actie. Het zijn 2 zijdes van dezelfde medaille. Het gaat over balanceren, over vloeiend meebewegen met wat er in ieder nieuw moment wil zodat je in flow kunt blijven binnen jouw comfortabele bandbreedte die we balans noemen.

Daarnaast wordt het centrum ook ervaren als een Bewustzijn centrum. Mijn fascinatie is altijd geweest ‘waarom doen we wat we doen’, ‘hoe werken het lichaam, geest en emoties’, en’ hoe worden we nou echt gelukkig’? Door een levenslang (zelf)onderzoek kan ik mensen helpen om zich hier bewuster van te worden waarbij je het leven gaat leven op een manier waar je gelukkig van wordt en wat klopt bij wie je werkelijk bent. Als uniek mens.

Er zijn verschillende manieren om te leren om bewuster te leven. Veel mensen vinden het fijn om dit te ervaren door middel van het beoefenen van yoga (en daardoor ook steeds bewuster te zijn in het dagelijks leven). Maar dit kan ook door de verdieping met Mindfulness en meditatie. En natuurlijk kan individuele (Emotie)Coaching jou helpen om meer bewustzijn en inzicht te creëren in hoe jij je leven momenteel leeft en hoe je het diep van binnen zou willen. Dit zouden we bewust kunnen gaan afstemmen zodat je overtuigingen (gedachten) bewust worden afgestemd op wie je in de kern werkelijk bent en daar waar jij gelukkig van wordt. Harmonie in jezelf.

Heb je bijvoorbeeld last van:

– een enorm druk hoofd vol gedachten? Stress?

– Een negatief zelfbeeld, onzekerheid?

– Overprikkeling of juist onderprikkeling?

– Maak je je vaak zorgen of raak je snel in paniek?

– Slaap je slecht of ben je momenteel overspannen of burn-out?

– Ben je momenteel niet gelukkig met je leven?

Ik ben er voor je, om je te helpen weer een leven te kunnen creëren waar je tevreden mee bent.

Je bent van harte welkom in de groepslessen voor Yoga & Meditatie, ook natuurlijk om gewoon lekker te komen ontspannen en je lichaam soepeler en/of krachtiger te maken.

En voor een-op-een Coaching, Yoga, Mindfulness en/of Meditatie zodat we samen kunnen kijken naar wat voor jou momenteel belangrijk is en speelt in je leven.

Neem gerust contact met mij op.

Liefs, Jessica

Yoga, Coaching & Mindfulness Centrum Harmonie in jezelf – Enkhuizen