Ervaringen deelnemers

Ervaringen uit eerdere mindfulnesstrainingen

Deelnemer:

Ik heb geleerd dat ik wat liever en aardiger mag zijn voor mezelf. Om stil te staan bij het nu in plaats van altijd maar het moeten. Ook heb ik meer inzicht gekregen in mijn vaste patronen van denken, voelen en doen. Jessica straalt veel rust uit, een fijne persoonlijkheid, fijne stem, behulpzaam en altijd een luisterend oor. Ze heeft kennis van zaken en ze weet de deelnemers goed te begeleiden. Mede door Jessica’s deskundigheid en fijne persoonlijkheid heeft ze deze training tot iets heel waardevols gemaakt.

Deelnemer:

Ik heb geleerd om vanaf een afstandje naar mezelf te kijken en relaxter en bewustere manier dingen te doen. Jessica begeleid de hele training op een rustige manier, ze luistert naar je zonder je te beoordelen. Dank je wel Jessica. Ik ben weer een stapje dichter bij mezelf gekomen door jouw training.

Deelnemer:

Ik heb door deze training meer rust gekregen. Het is me duidelijk geworden waarom ik bijvoorbeeld onrustig kan reageren. Jessica zorgt voor rust in de groep en ze betrekt iedereen erbij zonder dwingend te zijn. Ik heb veel geleerd in deze training en zal Mindfulness blijven beoefenen. Dank je wel.

Deelnemer:

Ik ben door deze training bewuster geworden, leren om van een afstandje naar een situatie te kijken, en inzicht gekregen in wat mij energie geeft en wat mij energie neemt. Dit kan ik nu ook makkelijker inzetten. Jessica straalt rust uit en vraagt door waar nodig, dit brengt je echt tot inzicht. Ik geef haar een 10 met een griffel!

Deelnemer:

Ik heb geleerd dat ik niet alles moet, maar mag. Meer pauzes nemen, grenzen aangeven. Gedachten kan ik nu meer van een afstand bekijken, gedachten zijn maar gedachten. Jessica heeft een rustige fijne stem en houding. Ze benaderd iedereen op een milde manier. Ze geeft duidelijke uitleg van de oefeningen en onderwerpen en heeft de veel kennis voor deze training.

Deelnemer:

Deze training heeft mij geleerd om mindfulness toe te passen in mijn leven. Jessica weet de oefeningen op een kalme aangename manier te begeleiden. Ze geeft je advies en is persoonlijk bereikbaar voor problemen of als je even vastloopt. Ze heeft de training heel goed begeleid.

Deelnemer:

Ik heb geleerd om bewuster te zijn en anders om te gaan met situaties. Jessica is erg geduldig, aandachtig en positief. Ze is een goede docente. De stilte dag was ook hele een mooie ervaring.

Deelnemer:

Ik heb geleerd dat ik nu genoeg kennis heb. Dat ik gewoon moet oefenen op de manier zoals het voor mij past zonder de lat voor mezelf te hoog te leggen. Jessica is erg betrokken, geïnteresseerd en straalt veel rust uit, en heeft een prettige stem voor de meditaties. Bedankt voor je oprechte betrokkenheid en interesse!