Hieronder een aantal ervaringen van groep AdemSessies:


Ik heb afgelopen zaterdag een ademsessie gedaan bij Jessica. Ik had nog nooit zoiets gedaan dus ging er ook blanco en met nieuwsgierigheid in. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Ik ging heerlijk liggen op een yogamat met een dekentje. We starten met een ontspanning voordat we de actieve ademhaling gingen starten. Tijdens de ademsessie voelde ik dat me lichaam meteen begon te tintelen en dat me lichaam heel zwaar werd, alsof het een was geworden met de ondergrond. Dit was bijzonder en heb ik nog nooit eerder ervaren. Op een gegeven moment kwamen er ook emoties vrij, dit voelde heel natuurlijk aan, alsof dat nodig was. Tijdens de sessie gaven de duidelijke aanwijzingen van Jessica rust en vertrouwdheid, ondanks dat het voor mij een nieuwe ervaring was en dat het best heftig was om zulke sensaties in je lijf te voelen. Na deze ademhalingen eindigen we met een diepe ontspanningsmeditatie, deze werd begeleid door een prachtig verhaal verteld door Jessica en fijne muziek. Ik merkte dat de sensaties langzaam uit mijn lijf verdwenen en dat er een gevoel van diepe totale ontspanning overbleef. Hierna gingen we langzaam bewegen en konden we nog even napraten indien gewenst over onze ervaringen. 

Ik heb een mooi inzicht gekregen mede door het verhaal van Jessica en deze ademsessie. Tevens voel ik me nu ik deze reactie schrijf, ruim 1 dag later enorm ontspannen.

Dank je wel Jessica voor deze mooie onverwachte ervaring,

Dorina


Voor de eerste keer mogen ervaren hoe een ademsessie voelt en wat het met je doet. Je overgeven aan de stem van Jessica en dan die totale ontspanning. Echt in jezelf gekeerd. Bijzonder dat is het

Esther


Na een goede uitleg vond ik het evengoed wel een beetje spannend wat het zou brengen. De ademhalingstechnieken waren namelijk nieuw voor mij, maar wel goed te doen . Het gevoel / ontlading daarna was heel bijzonder. Daarna nog een mooie geleide meditatie. Het was een nieuwe ervaring en zeker voor herhaling.

Trudi


Dank je wel voor de fijne, bijzondere ochtend! Voor herhaling vatbaar!

Wat een fijne en liefdevolle ervaring was dat afgelopen zaterdag tijdens de adem/ meditatie sessie!

In een kleine intieme groep d.m.v. ademhalingsoefeningen en meditatie terug naar jezelf. Wat een bijzondere ervaring. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Ellen


Het was weer een bijzondere ervaring.

Een ware reis en ook weer hele andere inzichten mogen ervaren, met name voor mij rust en acceptatie wat momenteel aansluit op de fase waarin ik zit.

De ruimte voelt licht, relaxt en ontspannen. De begeleidende muziek was fijn en jouw begeleiding zorgde voor rust en focus op/in het moment.

Dankjewel,

Cindy